Last van rimpels en een gebrek aan volume in uw gezicht?

Fillers2

Heeft u last van rimpels en een gebrek aan volume in uw gezicht, waardoor u er vermoeid of verouderd uitziet? Wij kunnen u helpen dit te verhelpen met onze effectieve fillerbehandelingen.

Hoe lossen fillers dit op?

Fillers op basis van hyaluronzuur vullen rimpels en plooien op, herstellen volume en verbeteren gezichtscontouren zoals jukbeenderen en kaaklijn. Dit zorgt voor een jongere, stevigere huid met een natuurlijke uitstraling. Bij Dr Finn werken we alleen met de beste merken hyaluronzuur. De veiligheid van deze merken op de langere termijn is ruimschoots bewezen.

Natuurlijk resultaat

Fillers op basis van hyaluronzuur zorgen voor een natuurlijk resultaat. Dit komt doordat fillers jouw eigen collageen versterken en je huid hydrateren. Bij Dr Finn streven we ernaar om je er onbehandeld uit te laten zien. Ouder worden is onvermijdelijk, wij helpen jou graag om daar een positieve invloed op te hebben.

Plan gratis adviesgesprek Vragen? Bel 085 0605127
0.0
xxx beoordelingen
Dr. Broos van Alphen
Waarom Dr. Finn?
 1. Alle artsen BIG-geregistreerd
 2. Eerlijk advies
 3. Hoogste kwaliteit
 4. Persoonlijke aandacht
NVCG & BIG geregistreerd
Plan gratis adviesgesprek Vragen? Bel 085 0605127
9.4
7535 beoordelingen
Dr. Broos van Alphen
Waarom Dr. Finn?
 1. Alle artsen BIG-geregistreerd
 2. Eerlijk advies
 3. Hoogste kwaliteit
 4. Persoonlijke aandacht
Natuurlijk resultaat

Ontdek de mooiste versie van jezelf!

Resultaat
Voor
Na
Voor
Na
“Een team van vriendelijke professionals biedt heldere uitleg en voert alleen de noodzakelijke behandelingen uit. Het maken van een afspraak is eenvoudig, en je wordt snel geholpen. Er heerst een kalme en ontspannen sfeer, zodat je je direct op je gemak voelt.”
Ervaringen

Omdat zelfvertrouwen tijdloos is!

8.7
55 beoordelingen
“Een team van vriendelijke professionals biedt heldere uitleg en voert alleen de noodzakelijke behandelingen uit. Het maken van een afspraak is eenvoudig, en je wordt snel geholpen. Er heerst een kalme en ontspannen sfeer, zodat je je direct op je gemak voelt.”

“De arts die mij behandelde, Dr. Broos, was zeer deskundig en attent. Met zijn jarenlange ervaring als huisarts merkte ik direct zijn expertise en zorgvuldigheid op. Hij nam uitgebreid de tijd om naar mijn wensen te luisteren en mijn gezicht zorgvuldig te bestuderen.“

“Onlangs heb ik een wallenbehandeling met fillers ondergaan bij Dokter Finn in Utrecht, uitgevoerd door Dr. Broos van Alphen. Vanaf het eerste contact was mijn ervaring zeer positief. De kliniek is modern en schoon, en het personeel was vriendelijk en professioneel.“

“Ik ben onlangs bij Dr. Finn geweest voor een Botulinetoxine-behandeling en ik ben zeer tevreden met het resultaat. De hele ervaring was top! Het personeel was vriendelijk en professioneel, en de behandeling zelf was snel en vrijwel pijnloos.“

Nieuwe kliniek met 7+ jaar ervaring

Broos stelt zich graag aan u voor

Dr. Broos van Alphen, cometisch arts KNMG

Dr. Broos van Alphen is een gecertificeerd cosmetisch arts KNMG met uitgebreide ervaring en expertise in cosmetische geneeskunde, gekenmerkt door een rustige, vriendelijke benadering en het streven naar subtiele, natuurlijke resultaten.

Hoe ziet je behandeling eruit

Je maakt eenvoudig een afspraak via onze online planner, waarna je in onze kliniek wordt ontvangen. De arts bespreekt jouw wensen en informeert je uitgebreid over de mogelijkheden. Na het kiezen van een behandeling worden enkele prikjes gezet en een ‘voor- en na-foto’ gemaakt. Bij ontevredenheid kun je binnen 2 tot 3 weken een gratis nacontrole inplannen.

Hoe werkt het?

Zo ziet je behandeling eruit

 • 1
  Maak een afspraak

  Via onze online planner maak je eenvoudig een afspraak. Je ontvangt vervolgens een afspraakbevestiging.

 • 2
  Ontvangst en behandelkeuze

  We ontvangen je in onze kliniek, waar je wordt voorgesteld aan een van onze artsen. De arts neemt ruim de tijd voor jouw wensen en zal je uitgebreid informeren over de verschillende mogelijkheden en het te verwachten resultaat. Samen maken jullie een keuze welke behandeling het beste bij je past.

 • 3
  De behandeling

  Nadat je samen met de arts één of meerdere behandeling(en) hebt gekozen, zal hij een ‘voor-foto’ maken voor in je dossier. De arts zet vervolgens enkele prikjes in het te behandelen gebied en voordat je het weet ben je alweer bijna klaar. Er wordt nu nog een ‘na-foto’ gemaakt en je krijgt uitleg over wat je de eerste uren beter wel en niet kan doen. Ben je na afloop onverhoopt niet helemaal tevreden? Dan bieden we je een (gratis) mogelijkheid om een nacontrole in te plannen. Het beste is om dit tussen de 2 en 3 weken na je behandeling te doen, maar daarin zijn we flexibel. Wij begrijpen dat ook jij een volle agenda hebt

Arts Broos
Dr. Finn

Boek hier jouw gratis adviesgesprek

8.7
55 beoordelingen
Betrouwbaar en discreet
Altijd eerlijk advies
Wetenschappelijk bewezen
Natuurlijk resultaat

Ask. Dr. Finn

Ja, de eerste consultatie bij Dokter Finn is gratis en vrijblijvend. Tijdens deze consultatie zal de arts naar uw wensen luisteren, uw vragen beantwoorden en een behandelplan opstellen dat het beste bij u past. 1

U kunt eenvoudig online een afspraak maken via onze website of telefonisch contact met ons opnemen. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en een geschikte afspraak voor u in te plannen.

De meeste cosmetische behandelingen bij Dokter Finn worden goed verdragen door patiënten. Indien nodig kunnen we lokale verdoving of andere methoden toepassen om eventueel ongemak te minimaliseren.

Ja, bij Dokter Finn gebruiken we alleen hoogwaardige en goedgekeurde producten. We volgen strikte richtlijnen en normen om de veiligheid en tevredenheid van onze patiënten te waarborgen.

Ja, bij Dokter Finn zorgen we voor uitgebreide nazorg. Onze artsen zullen u voorzien van alle nodige informatie en instructies om een optimaal herstel te bevorderen.

Alle behandelingen worden uitgevoerd door ervaren en BIG-geregistreerde cosmetisch artsen. Bij Dokter Finn zorgen we voor hoogwaardige zorg en veiligheid.

Ja, afhankelijk van uw wensen en medische geschiedenis kunnen meerdere behandelingen worden gecombineerd. De arts zal dit met u bespreken tijdens het consult.

Dit varieert afhankelijk van de behandeling. Veel procedures bij Dokter Finn vereisen minimaal herstel en patiënten kunnen meestal direct na de behandeling hun dagelijkse activiteiten hervatten.

De duur van de resultaten varieert per behandeling en per individu. Tijdens het consult zal de arts u informeren over de verwachte duur van de resultaten van uw specifieke behandeling.

Rustig alles nalezen?

Vraag onze brochure en prijslijst op.

Ontdek alles over onze veilige en effectieve behandelingen.

Ben je benieuwd naar behandelingen, maar wil je eerst meer informatie voordat je een beslissing neemt? Bij onze kliniek begrijpen we dat een weloverwogen keuze belangrijk is. Daarom bieden we je graag een gratis en vrijblijvend informatiepakket aan.