Mooi ouder worden natuurlijk en subtiel

Over ons

Bij Dr Finn geloven we dat iedereen op een zo mooi mogelijke manier ouder kan worden. Het is onze expertise om je daarbij te helpen. Ons streven is om je er niet behandeld uit te laten zien. Daarom houden onze artsen altijd rekening met de natuurlijke trekken in je gezicht en gaan we voor een zo subtiel en natuurlijk mogelijk eindresultaat. Wij behandelen binnen de grenzen van wat past en zullen ervoor waken dat deze grenzen niet overschreden worden.

Samen kijken we welke behandeling het beste voor jou werkt. Daarbij kun je rekenen op eerlijk advies. We proberen realistische verwachtingen te scheppen en voeren enkel en alleen de meest veilige en kwalitatief meest hoogwaardige behandelingen uit, op wetenschappelijke basis. Heeft een behandeling niet het gewenste resultaat opgeleverd of treden er bijwerkingen op? Dan zijn we altijd beschikbaar voor hulp, snel en laagdrempelig.

Bij Dr Finn is iedereen welkom voor een consult. Op dit moment is onze kliniek gevestigd op twee locaties: in Huizen en in Utrecht (Leidsche Rijn).

Gratis adviesgesprek? Behandeling boeken of plan gratis adviesgesprek Vragen? Bel 085 0605127
0.0
xxx beoordelingen
Dr. Broos van Alphen
Waarom Dr. Finn?
 1. Alle artsen BIG-geregistreerd
 2. Eerlijk advies
 3. Hoogste kwaliteit
 4. Persoonlijke aandacht
NVCG & BIG geregistreerd
Gratis adviesgesprek? Behandeling boeken of plan gratis adviesgesprek Vragen? Bel 085 0605127
9.4
7535 beoordelingen
Dr. Broos van Alphen
Waarom Dr. Finn?
 1. Alle artsen BIG-geregistreerd
 2. Eerlijk advies
 3. Hoogste kwaliteit
 4. Persoonlijke aandacht

Vestiging Huizen

 • Huizermaatweg 400
 • 1276 LL Huizen
 • 085 0605127

Plan gratis adviesgesprek

Vestiging Utrecht

 • Centrumboulevard 303
 • 3541 DK Utrecht
 • 085 0605127

Plan gratis adviesgesprek
Betrouwbaar en discreet
Altijd eerlijk advies
Wetenschappelijk bewezen
Natuurlijk resultaat

Dr. Broos van Alphen, cometisch arts KNMG

Dr. Broos van Alphen voltooide zijn studie Geneeskunde aan de Universiteit van Maastricht, gevolgd door een specialisatie in huisartsgeneeskunde in Amsterdam. Na enkele jaren als huisarts te hebben gewerkt, ontwikkelde hij een groeiende interesse en expertise in cosmetische geneeskunde. Door het volgen van diverse opleidingen en cursussen kon hij zich in 2022 registreren als cosmetisch arts KNMG.

Met toewijding en enthousiasme streeft Broos ernaar zijn vaardigheden voortdurend te verbeteren. Hij wordt gekenmerkt door zijn rustige en vriendelijke benadering, waarbij hij goed luistert naar de wensen van zijn cliënten. Hij streeft er naar met subtiele ingrepen een jeugdigere en frissere uitstraling te creëren. Dankzij zijn uitgebreide ervaring als huisarts is hij in staat om zorgvuldig de meest geschikte behandeling voor te stellen, terwijl hij altijd streeft naar eerlijk en transparant advies. Cliënten voelen zich in veilige handen bij hem.

Logo Dr. Finn

© 2023 Dr. Finn, All rights reserved.