Wat zijn de injectiepunten om kraaienpootjes te verminderen?

Botulinetoxine is een injecteerbare substantie en staat bekend om haar vermogen om de spieren te ontspannen. Dit maakt kraaienpootjes minder zichtbaar. Deze behandeling staat hoog aangeschreven als een effectieve en snelle oplossing voor die fijne lachrimpeltjes die we allen krijgen van jaren vol glimlachen en zonneschijn.

Waar plaatsen we de injecties?

De precisie van de plaatsing is cruciaal voor het succes van de behandeling. De injecties worden toegediend in de orbicularis oculi-spier, essentieel voor het samenknijpen van de ogen. Afhankelijk van de diepte van uw kraaienpootjes en uw verwachtingen varieert het aantal injecties van 3 tot 5 per oog. Dit wordt zorgvuldig afgestemd tijdens uw consultatie.

De snelheid en duur van de behandeling

Onze 'lunchtime treatment' belooft niet alleen efficiëntie maar ook gemak. In slechts 10 tot 15 minuten kunt u een zichtbare verjonging van uw huid ervaren, zonder dat dit uw dagelijkse routine beïnvloedt. Thuis, op het werk of tijdens uw lunchpauze, deze behandeling sluit naadloos aan op uw leven.

Wanneer ziet u resultaat?

Geduld is een schone zaak, maar niet lang nodig bij deze behandeling. Binnen 2 tot 4 dagen merkt u een duidelijke vermindering van uw kraaienpootjes met het maximale effect na ongeveer twee weken.

Hoe lang geniet u van uw jongere uitstraling?

Verwacht een stralende blik te behouden voor ongeveer 6 maanden. Na deze periode zullen de behandelde spieren zich langzaam herstellen waardoor een vervolgbehandeling wellicht wenselijk is om de jeugdige uitstraling te behouden.

Is de behandeling comfortabel?

De angst voor pijn hoeft u niet te weerhouden. Dankzij het gebruik van ultrafijne naalden ervaart u nauwelijks meer dan een lichte tinteling. Eventuele gevoeligheid verdwijnt doorgaans snel na de behandeling.

Logo Dr. Finn

© 2023 Dr. Finn, All rights reserved.