Fillers: behandel rimpels en contouren

Fillers

Een behandeling met fillers zorgt ervoor dat kleine lichte rimpels in je gezicht mooi worden opgevuld. Daarnaast kan een filler het tekort aan volume herstellen, waardoor je huid zichtbaar steviger wordt en je een jongere uitstraling krijgt. Ook kunnen fillers je gezichtscontouren shapen, waardoor je bijvoorbeeld hogere jukbeenderen of een strakkere kaaklijn krijgt.

Wat zijn fillers?

Daar waar botulinetoxine de spieren tijdelijk ontspant waardoor rimpels, lijnen en fronsen wegtrekken, vult een filler een rimpel, plooi of frons juist tijdelijk op. Een filler is een soort gel op basis van hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigen stof die naarmate het verouderingsproces vordert steeds minder in je huid aanwezig is. Met een filler vul je deze stof als het ware weer aan. Bij Dr Finn werken we alleen met de beste merken hyaluronzuur. De veiligheid van deze merken op de langere termijn is ruimschoots bewezen.

Wat je moet weten over een fillerbehandeling

Hyaluronzuur komt van nature ook in je huid voor. Hierdoor is de kans op een allergische of lichaamsvreemde reactie heel klein. Een fillerbehandeling heeft direct effect. Al na vijf minuten na de behandeling zie je resultaat. Na ongeveer zeven dagen is het effect optimaal. Een filler werkt tijdelijk en wordt door het lichaam afgebroken. Wanneer dit gebeurt, verschilt per persoon. Gemiddeld genomen kun je rekenen op een effect van ongeveer 12 maanden.

Vaak is de bouw van je gezicht het uitgangspunt of je meer baat hebt bij botulinetoxine of een filler. Ook zaken als leeftijd, je behandelverleden en de kwaliteit van je huid spelen een rol. Je arts zal je hier altijd goed over adviseren.

Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, kunnen wij helaas niet behandelen met fillers.

Behandeling boeken of plan gratis adviesgesprek Vragen? Bel 085 0605127
0.0
xxx beoordelingen
Dr. Broos van Alphen
Waarom Dr. Finn?
  1. Alle artsen BIG-geregistreerd
  2. Eerlijk advies
  3. Hoogste kwaliteit
  4. Persoonlijke aandacht
NVCG & BIG geregistreerd
Behandeling boeken of plan gratis adviesgesprek Vragen? Bel 085 0605127
9.4
7535 beoordelingen
Dr. Broos van Alphen
Waarom Dr. Finn?
  1. Alle artsen BIG-geregistreerd
  2. Eerlijk advies
  3. Hoogste kwaliteit
  4. Persoonlijke aandacht
Betrouwbaar en discreet
Altijd eerlijk advies
Wetenschappelijk bewezen
Natuurlijk resultaat
Bijzonder vriendelijk personeel, duidelijke uitleg en geen overbodige handelingen. Afspraak is zo gemaakt, je wordt op tijd geholpen. De sfeer is rustgevend en ontspannen.
Dr. Finn

Fillerbehandelingen

Lippen vergroten

Met lipfillers op basis van hyaluronzuur worden je lippen voller en je lach aantrekkelijker. Daarbij gaan we bij Dr Finn altijd voor een natuurlijk en subtiel resultaat dat past bij jouw gezicht.

Lees meer

Marionetlijnen vermineren

De plooien die vanuit de mondhoeken naar de kaaklijn lopen noemen we marionetlijnen. Hierdoor kan je zichtbaar ouder of minder vrolijk lijken. Met fillers is hier iets aan te doen. Je krijgt je zachte uitstraling weer terug.

Lees meer

Wallen verwijderen

Wallen, ook wel donkere kringen genoemd, zijn verdikkingen onder de ogen die ontstaan door een ophoping van vet en/of vocht. Na de behandeling merk je gelijk dat je donkere kringen minder zijn. Het resultaat: je voelt je jonger en frisser als je in de spiegel kijkt.

Lees meer

Neuslippenplooi verminderen

De neuslippenplooi is de lijn die vanaf beide zijden van de neusvleugels naar je mondhoeken loopt. Met behulp van fillers op basis van hyaluronzuur vermindert je neuslippenplooi en zie je er weer fris en uitgerust uit.

Lees meer
<

Natuurlijk resultaat

Fillers op basis van hyaluronzuur zorgen voor een natuurlijk resultaat. Dit komt doordat fillers jouw eigen collageen versterken en je huid hydrateren. Bij Dr Finn streven we ernaar om je er onbehandeld uit te laten zien. Ouder worden is onvermijdelijk, wij helpen jou graag om daar een positieve invloed op te hebben.

Daarom houden onze artsen altijd rekening met de vorm van en de natuurlijke trekken in je gezicht. Het eindresultaat van een fillerbehandeling bij Dr Finn is subtiel en natuurlijk.

Ask. Dr. Finn

Logo Dr. Finn

© 2023 Dr. Finn, All rights reserved.